Megvannak a döntősök….

2018. június 21. 16:09

Idén második alkalommal kerül megrendezésre az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott, a Hungaroring Sport Zrt. által szervezett KRESZ Faktor közlekedésbiztonsági projekt, melynek célcsoportja a 17-25 év közötti fiatalok.

A vártnál is nagyobb érdeklődés övezte az idei KRESZ Faktort. A három fordulóból álló vetélkedő-sorozat két fordulója már lezárult. Az első körben a fiatalok játékos formában, online teszt kitöltésével tehették próbára KRESZ- és vezetéstechnikai elméleti tudásukat a kampány weboldalán. 

Online tesztünket 13.752-en töltötték ki, átlagosan 59%-os eredménnyel.

A második fordulóban egy maximum 1 perces kis filmet kellett forgatniuk az FIA Golden Rules pontjai alapján. 52 videó érkezett be, melyeket egy szakmai zsűri bírálta el.

A harmadik fordulóba, a döntő eseményre az 50 legügyesebb versenyző jutott tovább, ahol vezetéstechnikai és elméleti feladatok is várják őket.

Hamarosan gazdára talál a nyereményautó, hiszen a döntő eseményre 2018.június 26-án kerül sor. A döntő helyszíne a Hungaroring területén lévő, Groupama Tanpálya.

Az 50 döntős közül kerül majd ki az a szerencsés, aki haza viheti a Hyundai I20 Go Limited Edition autót. Vajon ki lesz az az egy, aki mindent visz….?